CV

Om aan de gehele markt te kunnen voldoen hebben wij een keuze gemaakt uit
een aantal gerenommeerde merken.

Daalderop/Itho

Base Cube: Door de bundeling van 2 merken Itho en Daalderop is een grote en belangrijke speler in de toestelmarkt ontstaan: Itho Daalderop.                  De Base Cube is het toestel met de meeste potentie voor de huidige markt. De techniek is gebaseerd op het technisch verleden van de Combifort. De prijs/kwaliteit verhouding is gericht op de huidige markt. De belangrijkste aankoopargumenten zijn de garantievoorwaarden en het tapcomfort.   Combifort 24/50+
Combifort 24/80+

Aquamax:     Voor het geval er weinig ruimte is maar er toch veel warmwater wordt geëist heeft dit toestel een gigantische tapcapaciteit op het kleinst mogelijk oppervlak.  

Remeha

Calenta: Dit toestel is een belangrijk apparaat in het middensegment. Vergelijkbaar met de Nefit Trendline   Rehema Avanta 
Avanta:   Dit is zonder meer het bekendste toestel in het lagere segment. De bekendheid is al langere tijd geleden ontstaan. Het toestel is zonder meer een succes te noemen.   

Nefit

Topline Compact: Het paradepaardje van de grootste ketelfabrikant in Nederland. Dit toestel is het topsegment van de markt. Veel comfort en een lange levensduur. 10 jaar garantie op de warmtewisselaar is standaard. Topline
Topline Aquapower 
Trendline:   In het middensegment van de markt is dit één van de beste toestellen. Buitengewone prijs/kwaliteit verhouding!  
Proline:    Daar waar het klein en compact moet zijn is dit de oplossing. Dit toestel is een belangrijkste speler in de nieuwbouw en in het “lagere” segment.    

Conclusie

Alle bovengenoemde toestellen zijn leverbaar in verschillende vermogens die zijn aangepast aan de eisen die er aan gesteld worden. Ze hebben een vol modulerend vermogen zijn te combineren met verschillende kamerthermostaten. Alle ketels en installatie hiervan zijn standaard 2 jaar volledig gegarandeerd. Op verschillende toestellen is een specifieke verlengde garantieperiode af te spreken.

Bent u geïnteresseerd? 

Meld u dan op de contactpagina. Wij brengen u gratis een bezoek en infomeren u volledig vrijblijvend over een nieuwe toestel.