Service & Onderhoud

Wij gaan niet eerder slapen voordat al onze klanten warm zitten.

                 Sinds 7 november 2023 zijn wij ook gecertificeerd volgens de eisen van de CO gasketelwet, meer informatie hierover vind u met onderstaande link.

     CO gasketelwet

Service & onderhoud

Het is zéér raadzaam om gedegen onderhoud te laten plegen aan uw gasgestookte toestellen. Het verhoogt uw rendement en bedrijfszekerheid. Tevens zorgt het er uiteindelijk voor dat uw toestel een langere levensduur heeft. Vele technische problemen laten zich zien tijdens periodiek onderhoud waardoor tijdig een reparatie uitgevoerd kan worden en dus grotere problemen kunnen worden voorkomen. Voor het onderhoud bieden wij u een aantal mogelijkheden. 

Eenvoudig abonnement:

Wij voeren hierbij het jaarlijks onderhoud uit. Wij houden zelf bij wanneer u dan aan de beurt bent en plannen met u wanneer het onderhoud weer nodig is. U bent bereikbaar voor onze storingsdienst en wij garanderen dat uw toestel binnen 24 uur weer in orde is.

Prijs: € 111,00 incl. BTW.

Uitgebreid abonnement:

Het is vergelijkbaar met het eenvoudige abonnement maar wanneer u gebruik moet maken van de storingsdienst of tijdens onderhoud, en u extra reparatiekosten heeft, worden alleen de materialen gerekend en geen arbeid en eventueel voorrijkosten.

Prijs: € 151,00 incl. BTW. 

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor vragen, advies of een offerte!